АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ВЗРИВИ БОМБА, ОТТЕГЛЯЙКИ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА РУМЕН РАДЕВ

АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ВЗРИВИ БОМБА, ОТТЕГЛЯЙКИ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА РУМЕН РАДЕВ

Атанас Делибалтов взриви атомна бомба, последиците от която тепърва ще се изясняват. На 5-тия ден от началото на кампанията за президент и парламент, председателят на БСП в Община Сливен оттегли подкрепата си за подкрепения от социалистическата партия кандидат за президент Румен Радев. Направи го чрез пост във фейсбук, който предизвика истинска буря не само в Сливен, но и на национално ниво. Постът на Делибалтов бе публикуван в редица национални медии.

Предлагаме ви го, уважаеми читатели на Sliveninfo:

Ето какво пише Атанас Делибалтов в социалната мрежа:

Мисля си, скъпи приятели, за една нашенска поговорка.

Покойният ми баща, да го прости господ, често ми я повтаряше: „Бързата кучка слепи ги ражда“!

Та затова от доста време гледам и анализирам докъде, колко и как ще се проявят управленските подходи на Президент Радев, кандидатура, издигната от БСП преди години.

Президентът имаше пълната ни подкрепа!

За голяма моя изненада вчера правителството назначено от него предприе неочаквано, необмислено и прибързано решение!

България и българите вече не са притиснати само от пандемията! Сега сме в менгемето и на зелените сертификати, а БСП между чука и наковалнятя!

Категорично твърдя, че министър Кацаров в никакъв случай не е предприел издаването на тази недоносена наредба без разпореждане от Министър-Председателя!

Аз изказвам личното си мнение, че г-н Стефан Янев при всички случаи е информирал Президента за предстоящата наредба и той е дал съгласие! Сред военните субординацията е желязно правило!

Това е недомислено и неприемливо решение, което силно ще урони авторитета на Президента Радев както и на БСП – основната политическа сила, която го подкрепя!

Накрая уважаеми дами и господа, другарки и другари, искам да заявя, че за първи път в своята битност на член на БСП ще си позволя да наруша партийната дисциплина и ще оттегля своята подкрепа към Президент Радев и назначеното от него правителство!

ПП

Считам, че няма нищо лошо в правенето на лицеви опори и походи към върховете и пожелавам на Президента все така успешно да се справя с тези си занимания и да не забравя, че най-важно е да се справи с основното си занимание – Благоденствието на българския народ!

 

 

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИСОКАТА ЦЕНА НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА ЩЕ СЕ ОТРАЗИ И НА ДЕЙНОСТТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В 23,30 ЧАСА НА 27 НОЕМВРИ ВЛИЗАТ В СИЛА ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ

В 23,30 часа на 27 ноември, петък, влизат в сила допълнителните противоепидемични мерки, разпоредени със заповед на Министъра на здравеопазването. Мерките са въведени до 21 декември, съобщиха от Областния кризисен

Новини Сливен

КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА КОТЕЛ С ДЕНЯ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО – 3 МАРТ

Уважаеми съграждани, Днес отбелязваме най-светлия празник в нашата страна – 3 март и 141 години от подписването на Санстефанския мирен договор и Освобождението на България. Денят на Освобождението е повод

Новини Сливен

В ОБЩИНА СЛИВЕН СЕДЕМ БАСЕЙНА ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА И ЩЕ РАБОТЯТ ТОВА ЛЯТО

Кметът Стефан Радев одобри протоколите на комисията за проверка на водните обекти по смисъла на Наредбата за водноспасителна дейност и обезопасяване на водните площи. Той издаде и заповедите за разрешение