АСИМ АДЕМОВ: ЗА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ СИЛЕН ГЛАС В ЕП, ГЕРБ ТРЯБВА И ЩЕ СПЕЧЕЛИ УБЕДИТЕЛНО
01.06.2024 151 Прегледи

АСИМ АДЕМОВ: ЗА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ СИЛЕН ГЛАС В ЕП, ГЕРБ ТРЯБВА И ЩЕ СПЕЧЕЛИ УБЕДИТЕЛНО

“България няма нужда от фалшива Промяна. България няма повече време за губене и експерименти! България има нужда от стабилност, работа и сигурност! ГЕРБ трябва и ще спечели убедително!

За да има спокойно бъдеще за децата ни, за да има правителство, за да спрем „изборите до дупка“! За да има България силен глас в Европейския парламент”! Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и кандидат за нов мандат Асим Адемов.
Той е категоричен, че единствено чрез мнозинство на ГЕРБ в новия парламент и силно представителство на партията с номер 22 в ЕП, може да се гарантира стабилност в страната и продължаваща работа по важни проекти в ключови сектори.
“Ние депутатите от ГЕРБ/ ЕНП в ЕП ще направим така, че да има горда България и силна Европа“, допълни Асим Адемов.
Той обяви основните си приоритети в новия мандат. Това са семейството, образованието и земеделието.
“Семейство е сред моите приоритети в следващия мандат на ЕП, ако получа достатъчно подкрепа, защото то е най-важната и основна съставка на обществото. Споделям традиционните ценности, родолюбието и приемствеността.

Семейството е и ще бъде съюз между мъжа и жената, където жената е „МАМА“, а мъжът е „ТАТЕ“! И никога няма да приема думите „МАМА“ и „ТАТЕ“ да бъдат заменени с други. Господ е отредил да има два биологични пола – мъжки жена, няма и не може да има някакъв „трети пол“ или „социален“ такъв. Нямам нищо против хората с нетрадиционна ориентация и самоусещането на всеки един човек, но подкрепям традиционните разбирания за семейството. Това е моята представа за семейството, това съм отстоявал в ЕП, това ще отстоявам и ако бъда избран в следващия ЕП”, обясни Асим Адемов.

По отношение на образованието, той е категоричен, че единствено качествената образователна система е гаранция за висок жизнен стандарт. “Ще продължа да работя за повишаване престижа на преподавателските професии и разширяване обхвата на програмата „Еразъм +“, каза Адемов.

Приоритетите на Асим Адемов, който е под номер 107 в евролистата на ГЕРБ-СДС в сектор “Земеделие” са изравняване на земеделските субсидии, за да сме равноправни с другите европейски страни, преразглеждане на Зелената сделка, увеличение на бюджета на Общата селскостопанска политика ( ОСП ), засилен контрол при вноса на земеделски и животински продукти от трети страни. Каквито изисквания има към продуктите на нашите фермери, такива да са и за продуктите от трети страни. Ще насочи усилия за увеличаване на подкрепата за младите фермери, защото по думите на Асим Адемов има крещяща нужда от млади хора в земеделието.

За #СтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа!
На 9 юни с 22 за европейските избори и преференция  107!

Предишна ПОЗДРАВ НА КМЕТА КОСТА КАРАНАШЕВ КЪМ ДЕЦАТА ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ
Следваща АНСАМБЪЛ „ТРАКИЙЧЕ“ ПРАЗНУВА 50-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОРЕДНО ВИСОКО ОТЛИЧИЕ ЗА ДАРЕНА ПЕТКОВА ОТ СЛИВЕН

Дарена Петкова от Сливен спечели престижното 3-то място от над 500 участници в конкурса организиран от Природонаучния музеи в гр.Пловдив по тема ,,Аз в космосът“. Тя получи предложение от Френският

Новини Сливен

СЕРИЕН КРАДЕЦ Е ЗАДЪРЖАН ОТ СЛИВЕНСКИТЕ ПОЛИЦАИ

Криминалисти успяха за едни ден да разкрият серия от кражби и да задържат извършителя. Служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Сливен започват работа по случая на 10 март след получен

Новини Сливен

КЛИМЕНТ ШОПОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ВЪЗРАЖДАНЕ“ В СЛИВЕН

„Възраждане“ представи водачите си на листи за предсрочния вот на 2 април. Шестима досегашни депутати на партията, в това число и лидерът й, повеждат по две листи. Костадин Костадинов съобщи,