АРЕСТУВАХА СЛИВЕНСКИТЕ БОНИ И КЛАЙД
30.09.2022 9713 Прегледи

АРЕСТУВАХА СЛИВЕНСКИТЕ БОНИ И КЛАЙД

Полицията успя да задържи сливенските Бони и Клайд. Двойката е извършител на поредица от кражби от магазини в Сливен. Те са задигали стоки от хипермаркети, научи Sliveninfo.

Предлагаме ви официалното съобщение на МВР – Сливен.

В началото на тази седмица криминалисти на РУ-Сливен са задържали мъж на 28 години и 25-годишна жена, извършвали кражби в хранителни магазини. В хода на работата по случая и доказване на цялостната им престъпна дейност е установено, че двамата са отговорни за редица кражби на скъпи стоки- алкохол, козметика и хранителни продукти. Кражбите са извършвани предимно от големи магазини и хипермаркети на територията на град Сливен. За извършените престъпления са образувани досъдебни производства. Работата по случая продължава.

Предишна 18-ГОДИШЕН МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ В КВАРТАЛ "НОВО СЕЛО"
Следваща ЗЛАТОМИРА КАРАГЕОРГИЕВА - МОСТРОВА: ИМА ТАКЪВ НАРОД ИСКА ПО-ПОДРЕДЕНА ДЪРЖАВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ОБЯВИХА, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ КАМПАНИЯТА ЗА МОНТИРАНЕ НА ДИСТАНЦИОННИ УРЕДИ

  Преди време Топлофикация Сливен започнаха да предлагат на всички желаещи сливенчани уреди за дистанционен отчет. От дружеството обясниха, че закупуването и инсталирането на уреди с дистанционен отчет не е

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ВЪВЕЖДА ЕДИНЕН НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН ЗА ВСИЧКИ АБОНАТИ

Изпълнителният директор на „Топлофикация Сливен“ ЕАД г-н Павлин Костов анонсира пред обществеността новата услуга, която се предлага от Дружеството. Вече е на разположение национална телефонна линия за връзка с Предприятието.

Новини Сливен

НА ДНЕШНИЯ 11 ОКТОМВРИ Е ПЪРВАТА ПРЕМИЕРА В СЛИВЕНСКАТА ОПЕРА

На 11 и 12 октомври 1944 година са изнесени премиерните представления на Сливенската  опера, създаването на която е плод на обстоятелства, които години наред бележат културния облик на град Сливен. След