АНТОНИЙ АНДОНОВ ЩЕ СТАВА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН
август 4, 2022 1382 Прегледи

АНТОНИЙ АНДОНОВ ЩЕ СТАВА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН

Антоний Андонов ще става отново зам.-областен управител на Сливен, научи Sliveninfo. Очаква се решението на премиера да стане факт скоро.

Антоний Андонов беше зам.-областен управител на Сливен в продължение на 7 месеца при двете служебни правителства на Стефан Янев.

Андонов е завършил военното училище във Велик Търново, бил е офицер в Гранични войски, НСС и ДАНС. Той е бивш общински съветник в Сливен.

Предишна РАКО КАНИ НА КОНЦЕРТ ГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА СЛИВЕН
Следваща СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТМЕНИ РЕШЕНИЕ НА КАБИНЕТА „ПЕТКОВ” ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ДАВАНЕ НА ОБЩИНА ЯМБОЛ НА БИВШИ КАЗАРМИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ЗА НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДИТЕ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ И „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ ЗА 2020 ГОДИНА

На основание чл. 51, т. 1 и 3 и чл. 53, т.1 и 3 от Наредбата за символиката на Община Сливен /приета с Реш. № 1244/24.04.2014 г., изм. с Реш.

Новини Сливен

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН С ИНИЦИАТИВА ЗА ДАРЯВАНЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРА

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в Сливен започнаха инициатива за даряване на българска литература. За целта всяко едно от 108-те читалища в областта ще получи книги

Новини Сливен

ДОКАТО ИЗДИРВАХА ИЗБЯГАЛИЯ ЗАТВОРНИК, В СЛИВЕН ХВАНАХА ДРУГ ОБЯВЕН ЗА ИЗДИРВАНЕ

Специализирана полицейска акция заради избягалия в Ловешко затворник се проведе и в Сливен. Мъж, обявен за общодържавно издирване, беше задържан при проверки на униформените в нощни заведения и хазартни зали.