АНТОНИЙ АНДОНОВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН
май 31, 2021 882 Прегледи

АНТОНИЙ АНДОНОВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН

Антоний Андонов встъпи в длъжност като зам.-областен управител на Сливен, научи Sliveninfo. Днес бе първият работен ден за общинския координатор на „Изправи се ,БГ” в града под Сините камъни. Андонов е бивш служител на МВР и ДАНС.

В периода 2015-2019г. изкара един мандат като общински съветник. Очаква се той да координира взаимодействието между Областна управа – Сливен и МВР – Сливен във връзка с подготовката и провеждането на парламентарните избори на 11 юли.

Предишна СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 1 ЮНИ - ДЕН НА ДЕТЕТО
Следваща ВЛАК УБИ 23 КРАВИ КРАЙ КЕРМЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на ул. „Слънчева поляна“ на 12.05.2020г. /вторник/ до 13:00ч. ще бъде прекъснато водоподаването между ул. „Карандила“ и ул.

Новини Сливен

ПЛАМЕНА ПЕТРОВА: „ГОЛЕМИТЕ“ ПОЛИТИЦИ НЕ СА „ГОЛЕМИ“, СТРАХ ГИ Е ОТ ТИХИЯ БУНТ В УРНИТЕ

Преди три месеца бях извън политиката. И както всички работих и живеех настрани от партии и Община. Ситуацията в държавата и в Сливен виждах като тях – аз бях и съм от

Новини Сливен

ПАНАЙОТ КЪРШЕВ С ИЗЛОЖБА МЕТАЛОПЛАСТИКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СЛИВЕН

За първи път в Сливен бе открита самостоятелна изложба металопластика на художника Панайот Кършев. Представените в галерия „Май“ творби са на тема градски пейзажи и икони. На откриването присъства Сливенският