АНТОНИЙ АНДОНОВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН
май 31, 2021 1452 Прегледи

АНТОНИЙ АНДОНОВ ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН

Антоний Андонов встъпи в длъжност като зам.-областен управител на Сливен, научи Sliveninfo. Днес бе първият работен ден за общинския координатор на „Изправи се ,БГ” в града под Сините камъни. Андонов е бивш служител на МВР и ДАНС.

В периода 2015-2019г. изкара един мандат като общински съветник. Очаква се той да координира взаимодействието между Областна управа – Сливен и МВР – Сливен във връзка с подготовката и провеждането на парламентарните избори на 11 юли.

Предишна СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 1 ЮНИ - ДЕН НА ДЕТЕТО
Следваща ВЛАК УБИ 23 КРАВИ КРАЙ КЕРМЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДРОГИРАН ШОФЬОР НА АУДИ Е ХВАНАТ В НОВА ЗАГОРА

Водач на лек автомобил „Ауди А4“, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 4 октомври,  около 15,30 часа,  на ул.“Цар Освободител“ е извършена проверка на

Новини Сливен

ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ДРОГА

Наложиха ефективно наказание от 1 година и 10 месеца „лишаване от свобода“ на Веселен Н. ( 32г., от гр. Сливен). Той е признал вината си за това, че на 22.12.2017г.

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА БОРБАТА С ПОЖАРА В СЛИВЕНСКО

Вече второ денонощие продължава борбата за овладяване на пожара в Сливенско. В следобедните часове вчера заради силния вятър са се разгорели нови огнища. Военен хеликоптер от авиобаза Крумово се включи