АЛЕКСАНДЪР ДОБРЕВ БЕ ПРЕДСТАВЕН КАТО ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА В КОТЕЛ
януари 16, 2018 701 Прегледи

АЛЕКСАНДЪР ДОБРЕВ БЕ ПРЕДСТАВЕН КАТО ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА В КОТЕЛ

Прокурор Александър Добрев встъпи в длъжност Административен ръководител на Районна прокуратура – Котел. Той бе избран от ВСС в края на 2017г.

Александър Добрев е на 46г. Той е завършил юридическото си образование  в Технически университет – Варна през 1997г. Добрев има 3 – годишен опит като съдия – изпълнител към Окръжен съд – Сливен и 2 -годишен опит като следовател при Окръжната следствена служба в гр. Търговище.  Работи като прокурор от 2006 г., когато е назначен в Районна прокуратура – Търговище. От 18.09.2017г. изпълнява функцията на административен ръководител на прокуратурата в Котел, след което бе избран, след проведен конкурс от ВСС.

Районна прокуратура – Котел е прокуратура, обслужваща района на Община Котел, която включва  22 населени места с 19 390 жители, като основна група престъпления, които характеризират криминогенната обстановка са кражбите и незаконната сеч на дърва от горския фонд.

В Районна прокуратура – Котел работят общо двама прокурори.

Прокурор Добрев се срещна с Апелативния прокурор на Бургас – г-н Любомир Петров, за да го запознае с визията си за бъдещата работа. Г-н Петров пожела на Александър Добрев здраве, спорна работа и успех.

Предишна СЛЕД БЛИЗО 20 ГОДИНИ СЛИВЕНСКИ КВАРТАЛ ОТНОВО ЩЕ ИМА УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ
Следваща ДЕЛО СРЕЩУ ПОХИТИТЕЛ НА ЖЕНА ВЛИЗА В ОКРЪЖЕН СЪД - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

24-ГОДИШЕН МЪЖ ЗАГИНА ПРИ ЗЛОПОЛУКА

24-годишен мъж загина при злополука в сливенското село Чокоба. Инцидентът е станал на 10 май, докато мъжът е миел комбайн, научи Sliveninfo. По първоначални данни той е бил ударен от

Новини Сливен

КМЕТ ЧЕРПИ ЗА РОЖДЕН ДЕН ТОЧНО В 12 ЧАСА НА 12 ДЕКЕМВРИ

Кмет черпи за рожден ден в 12 часа на 12.12. Часът на почерпката е ясен – 12 часа на днешния 12-ти месец от годината. Мястото е кметството на град Кермен.

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

„Топлофикация-Сливен“ЕАД уведомява своите клиенти от кварталите: „Младост“; „Дружба“; „Българка“ и „Сини камъни“, че на 21.08.2019г. от 09,00ч. до 22,00ч. няма да имат битова гореща вода, поради отстраняване на възникнали аварии

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

13 + thirteen =