АЛЕКСАНДЪР ДОБРЕВ БЕ ПРЕДСТАВЕН КАТО ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА В КОТЕЛ
януари 16, 2018 843 Прегледи

АЛЕКСАНДЪР ДОБРЕВ БЕ ПРЕДСТАВЕН КАТО ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА В КОТЕЛ

Прокурор Александър Добрев встъпи в длъжност Административен ръководител на Районна прокуратура – Котел. Той бе избран от ВСС в края на 2017г.

Александър Добрев е на 46г. Той е завършил юридическото си образование  в Технически университет – Варна през 1997г. Добрев има 3 – годишен опит като съдия – изпълнител към Окръжен съд – Сливен и 2 -годишен опит като следовател при Окръжната следствена служба в гр. Търговище.  Работи като прокурор от 2006 г., когато е назначен в Районна прокуратура – Търговище. От 18.09.2017г. изпълнява функцията на административен ръководител на прокуратурата в Котел, след което бе избран, след проведен конкурс от ВСС.

Районна прокуратура – Котел е прокуратура, обслужваща района на Община Котел, която включва  22 населени места с 19 390 жители, като основна група престъпления, които характеризират криминогенната обстановка са кражбите и незаконната сеч на дърва от горския фонд.

В Районна прокуратура – Котел работят общо двама прокурори.

Прокурор Добрев се срещна с Апелативния прокурор на Бургас – г-н Любомир Петров, за да го запознае с визията си за бъдещата работа. Г-н Петров пожела на Александър Добрев здраве, спорна работа и успех.

Предишна СЛЕД БЛИЗО 20 ГОДИНИ СЛИВЕНСКИ КВАРТАЛ ОТНОВО ЩЕ ИМА УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ
Следваща ДЕЛО СРЕЩУ ПОХИТИТЕЛ НА ЖЕНА ВЛИЗА В ОКРЪЖЕН СЪД - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНИЯ ТУРНИР ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „ТУИДА 2019“

Сливен е домакин на Национален турнир по спортни танци ,,Туида 2019”. Началото на спортната надпревара, която се провежда в зала ,,Васил Левски” беше дадено от зам.-кмета Пепа Чиликова. ,,Всеки спорт

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ГРАБЕЖ В КВАРТАЛ „ДАМЕ ГРУЕВ“

Криминалисти на РУ-Сливен са разкрили случай на грабеж в сливенския квартал „Даме Груев“. Извършителите са задържани. В края на месец юни криминално проявените И.Х.(28г.) от град Ямбол, И.К.(35г.) и М.П.(32г.)

Новини Сливен

СЛИВЕН И ЯМБОЛ – ГОТОВИ ЗАЕДНО ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД БЪДЕЩИ ИНВЕСТИТОРИ

В Сливен официално беше представен бизнес каталогът „Инвестиционна дестинация Сливен и Ямбол“. Той е стратегически комплект от продукти, съдържащи актуални данни, сравнение, анализ на трендовете и визия за индустриалното и

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

11 − 5 =