АКТИВИСТИ НА ДСБ – СЛИВЕН УЧАСТВАХА В ЧЕТВЪРТОТО „ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ“ В СТОЛИЦАТА

АКТИВИСТИ НА ДСБ – СЛИВЕН УЧАСТВАХА В ЧЕТВЪРТОТО „ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ“ В СТОЛИЦАТА

Известната дерматоложка д-р Мая Миланова, адвокатите Димитър Сяров и Георги Мавродиев, както бизнесменът Александър Панайотов от ДСБ – Сливен се включиха в националния протест под наслов „Велико народно въстание“ – 4.

Д-р Мая Миланова е Началник на отделението по „Кожни и венерически болести“ в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“. Тя е в ДСБ от основаването на партията и е едно от най-ярките имена като активен член и общественик. Д-р Миланова за първи път участва в националните протести, но бе сред редовните протестиращи в Сливен това лято.

Адвокат Димитър Сяров е зам.-председател на ДСБ в страната. Той е редовен участник в националните протести. Адвокат Сяров се включва и в протестите на организацията „Правосъдие за всеки“ пред Съдебната палата.

Адвокат Георги Мавродиев е областен председател на ДСБ в Сливен, който се включва във всички видове протестни действия.

Александър Панайотов е сред младите активисти на ДСБ. Той бе сред кандидатите за съветници на партията преди година.

В неделя вечерта сливенската група, без Александър Панайотов, успя да си направи обща снимка в председателя на ДСБ в България Атанас Атанасов.

Предишна МОМА ОТ 19 ВЕК СЕ ПОЯВИ ДО "СУХАТА ЧЕШМА" В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЛАДИМИР РУСЕВ ОТПРАВЯ ПРИЗИВ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ СЛИВЕНСКИЯ ТРЕНЬОР ПО БАСКЕТБОЛ КРАСИМИР ВЪЛКОВ

Бизнесменът Владимир Русев, който е роден в града под Сините камъни, но живее в столицата, отправя призив за съпричастност към сливенски треньор по баскетбол. Иде реч за Красимир Вълков, за

Новини Сливен

ДВАМА ДУШИ СА С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД КАТАСТРОФИ

Жена на 70 години и 21-годишен моторист са настанени в Отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен с наранявания, получени при пътни инциденти. Жената е приета в неделя с

Новини Сливен

МЕЖДУИНСТИТУЦИОНАЛНА РАБОТНА ГРУПА ПРИЕ ПРОЕКТ НА ОБЛАСТНА СТРАТЕГИЯ ЗА РАВЕНСТВО, ПРИОБЩАВАНЕ И УЧАСТИЕ НА РОМИТЕ

На работно заседание сформираният със заповед на областния управител междуинституционален оперативен екип прие проекта за новата десетгодишна Областна стратегия за равенство, приобщаване и участие на ромите (2021 – 2030 г.).