АКО НЯМАШ УСМИВКА, ЩЕ ТИ ДАМ ЕДНА ОТ МОИТЕ
януари 20, 2022 2368 Прегледи

АКО НЯМАШ УСМИВКА, ЩЕ ТИ ДАМ ЕДНА ОТ МОИТЕ

„Ако нямаш усмивка, ще ти дам една от моите“. Този надпис посреща всеки клиент на сливенската аптека „Авицена“, една от най-търсените в гради ни. Обикновено клиентите се посрещат от собственичката Кина Павлова, която на днешния 20 януари има рожден ден. Винаги усмихната и лъчезарна, тя успява да стопли сърцето на всеки нуждаещ се.

Рано тази сутрин фармацевт Кина Павлова бе поздравена от своя син Владимир Русев, който има два депутатски мандата зад гърба си и е успешен във всяко начинание.

Кинчето, както я наричат всички, които я познават, е щастлива баба на момченце и е в очакване на второ внуче.

Тази година нейната аптека „Авицена“ има юбилей – 30 години от създаването си.

Малцина знаят, че Кина Павлова е до такава степен отдадена на своята работа, че сама носи лекарства по домовете на болните от COVID. И това се случва дори с непознати нейни клиенти. В много от случаите всичко е за сметка на аптекарката с голямо сърце, която вече 40 години е отдадена на хуманната професия.

Днес със сигурност Кина Павлова ще бъде усмихната. Поздравленията ще валят като майски дъжд.

Честит рожден ден и наздраве!

Предишна ДНЕС СЕ ПРОЩАВАМЕ С ГОЛЯМ СЛИВЕНСКИ ЛЕКАР
Следваща ДПС ПОЧЕТЕ ЖЕРТВИТЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС В ЯБЛАНОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МЛАДИ АКТЬОРИ В НАЦИОНАЛНИЯ ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ“

Детски театър „Зора“ при Народно читалище „Зора 1860“- Сливен получи наградата на кмета в Националния детско-юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни“, който се проведе на 18, 19 и 20 юни

Новини Сливен

СПИРАТ СЪВМЕСТНИТЕ УЧЕНИЯ НА БАЗА „НОВО СЕЛО“

Планираните за тази пролет учения между български и американски военни на база „Ново село“ край Сливен няма да се състоят, научи Sliveninfo. Американската страна е уведомила за това българската армия.

Новини Сливен

ЕВА ВЕСЕЛИНОВА ОТ СЛИВЕН СЕ ПРОБВАЛА НА „МИС ПЛЕЙМЕЙТ“ СНИМКИ 18+

Преди да стане репортерка в „Господари на ефира” новата коментаторка в „На кафе” Ева Веселинова се е прехранвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на остров Санторини. Звездният й