АДВ. ДИМИТЪР СЯРОВ ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН
март 2, 2021 4577 Прегледи

АДВ. ДИМИТЪР СЯРОВ ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН

Димитър Сяров е водач на листата на Коалиция „Демократична България“ за Област Сливен. Известният адвокат е зам.-председател на ДСБ на национално ниво. ДСБ е една от трите партии в коалицията заедно с „Да, България“ и „Зелено движение“. Адв. Сяров е учредител на ДСБ преди повече от 17 г. Той е бивш областен управител на Сливен и един от малкото управленци, сам подал оставка, когато Реформаторите напуснаха правителството „Борисов 2“.

На второ място в листата е Кремена Петрова от Нова Загора. Тя е икономист по образование. Кремена Петрова е лидер на движението за чист въздух в Нова Загора. Организирала е много протести за чист въздух. Кремена е общински съветник от Демократична България в Нова Загора. И на практика е единствената опозиция на местната власт.

На трето място в листата е популярната сливенска учителка Таня Еленска. Тя е дългогодишен преподавател по история. Известна е като отличен професионалист и демократ по убеждение.

Четвърти е Росен Петков, който е представител на „Да, България“.

На пето място е Емил Димитров, софтуерен инженер.

На шесто място д-р Мая Миланова, началник на отделението по кожни и венерически болести в Областната болница на Сливен. Известната дерматоложка също е сред учредителите на партия ДСБ.

Седми е адв. Георги Мавродиев – областен председател на ДСБ.

На осмо място е Станимир Койчев, който е фармацевт. На последните местни избори той успя да изпревари с преференции свои конкуренти.

Девето място е за Пепа Митева, която икономист.

На 10-то място е Борил Димитров, който е завършил метеорология в Софийския университет.

 

Предишна ДВАМА МЛАДЕЖИ ОТ СЛИВЕН БЯХА ЗАДЪРЖАНИ С НАРКОТИЦИ ТАЗИ НОЩ
Следваща 366 ДУШИ СА ВАКСИНИРАНИ ЗА ДЕН В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА АРХАНГЕЛОВДЕН СЕЛО ГАВРАИЛОВО ОТБЕЛЯЗВА СВОЯ ПРАЗНИК

Празникът на село Гавраилово е на Архангеловден. С футболен турнир започнаха честванията, посветени на празника. Той се проведе в събота, на 3 ноември на спортната площадка в селото. В салона

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ОЦЕЛЯХА ПРИ ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА В СЛИВЕН

Ученици от гимназията по икономика оцеляха при зверска катастрофа на бул. „Панайот Хитов“ в Сливен. Инцидентът стана още на 21 декември, но останките от катастрофиралата „Тойота“ още са на местопроизшествието.

Новини Сливен

ЕТО КАК ПРЕМИНА „НОЩТА НА ПРИЛЕПИТЕ“ В СЛИВЕН

Традиционната кампания „Нощ на прилепите“ стартира в Благоевград,  а поредната спирка беше в Сливен. Посетиха ни най-големите прилепни фенове на града, а ние ги въведохме в света на прилепите. Започнахме