АДВ. ДИМИТЪР СЯРОВ ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН
март 2, 2021 3083 Прегледи

АДВ. ДИМИТЪР СЯРОВ ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН

Димитър Сяров е водач на листата на Коалиция „Демократична България“ за Област Сливен. Известният адвокат е зам.-председател на ДСБ на национално ниво. ДСБ е една от трите партии в коалицията заедно с „Да, България“ и „Зелено движение“. Адв. Сяров е учредител на ДСБ преди повече от 17 г. Той е бивш областен управител на Сливен и един от малкото управленци, сам подал оставка, когато Реформаторите напуснаха правителството „Борисов 2“.

На второ място в листата е Кремена Петрова от Нова Загора. Тя е икономист по образование. Кремена Петрова е лидер на движението за чист въздух в Нова Загора. Организирала е много протести за чист въздух. Кремена е общински съветник от Демократична България в Нова Загора. И на практика е единствената опозиция на местната власт.

На трето място в листата е популярната сливенска учителка Таня Еленска. Тя е дългогодишен преподавател по история. Известна е като отличен професионалист и демократ по убеждение.

Четвърти е Росен Петков, който е представител на „Да, България“.

На пето място е Емил Димитров, софтуерен инженер.

На шесто място д-р Мая Миланова, началник на отделението по кожни и венерически болести в Областната болница на Сливен. Известната дерматоложка също е сред учредителите на партия ДСБ.

Седми е адв. Георги Мавродиев – областен председател на ДСБ.

На осмо място е Станимир Койчев, който е фармацевт. На последните местни избори той успя да изпревари с преференции свои конкуренти.

Девето място е за Пепа Митева, която икономист.

На 10-то място е Борил Димитров, който е завършил метеорология в Софийския университет.

 

Предишна ДВАМА МЛАДЕЖИ ОТ СЛИВЕН БЯХА ЗАДЪРЖАНИ С НАРКОТИЦИ ТАЗИ НОЩ
Следваща 366 ДУШИ СА ВАКСИНИРАНИ ЗА ДЕН В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОЩЕ 7 СЕ РАЗБОЛЯХА ОТ COVID -19 В СЛИВЕН

Нов рекорд отбеляза страната ни по новорегистрирани положителни случаи на коронавирус за денонощие. 112 нови случая на COVID-19 са установени у нас за изминалото денонощие. С тях общо установените стават 3453 за страната

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Двама са задържани за притежание на наркотици при патрулна дейност от полицейски служители на РУ-Сливен. На 13 ноември в село Сотиря е извършена полицейска проверка на 24-годишен мъж от същото 

Новини Сливен

НАД 2500 ИМЕНИЦИ ЧЕРПЯТ НА АРХАНГЕЛОВДЕН В СЛИВЕН

Мъжете с името Ангел в община Сливен са 938. 755 от тях са с постоянен адрес в града. Общо 210 са дамите с името Ангелина в общината, като с постоянен