АДВОКАТ ДИМИТЪР СЯРОВ ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА ДЕСНИЦАТА В СЛИВЕН
26.09.2023 2484 Прегледи

АДВОКАТ ДИМИТЪР СЯРОВ ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА ДЕСНИЦАТА В СЛИВЕН

Адвокат Димитър Сяров поведе листата на сливенската десница. Бившият депутат и областен управител е водач на листата на партия КОД, която днес бе регистрирана.

„Нашите кандидати за съветници са изключителни професионалисти и хора с десни убеждения. Много скоро ще обявим кого подкрепяме за кмет на общината“, каза Димитър Сяров.

На второ място е лекарката д-р Мая Миланова, трети е Тодор Константинов – музикант, Симфоничен оркестър – Сливен, 4-ти е инж. Михаил Вълчев, 5-ти – Борил Димитров – климатолог, на 6-то място е адв. Георги Мавродиев, 7-ми е Станимир Койчев – фармацевт, 8-ма е Боряна Видинова – ВИК инженер и на 9-то място е Пепа Митева – икономист.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН – С НОМИНАЦИЯ ЗА НАГРАДАТА „ЗЛАТЕН КЛЮЧ“ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ С ПОЧЕТНА ГРАМОТА ОТ РАО „ТРАКИЯ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТАНОВИЩЕ НА УС НА РК НА БЛС – СЛИВЕН

УС на РК на БЛС гр. Сливен категорично се противопоставя на публичната дискредитация и заклеймяване на д-р Таня Пашева. В медиите и публичните сайтове се публикува недоказана вина. Д-р Таня

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА ПОИСКА ДЕТЕКТОРИ ЗА МЕТАЛ В НОЩНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ НА СЛИВЕН

Полицията поиска в нощните заведения на Сливен да има детектори за метал. Искането е част от предложение на РУП-Сливен до общината за промяна на Наредбата за обществения ред. „Предложението мина

Новини Сливен

ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФА МИГРАНТИ СА НАСТАНЕНИ В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН

Петима от катастрофиралите мигранти в събота вечерта са приети в МБАЛ „Д-р Иван Селивински“-Сливен. Двама са настанени в Отделението по реанимация, двама – в неврохирургия и един – в хирургия.