АДВОКАТ ДИМИТЪР СЯРОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА СИНЯ БЪЛГАРИЯ
07.05.2024 1053 Прегледи

АДВОКАТ ДИМИТЪР СЯРОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА СИНЯ БЪЛГАРИЯ

Адвокат Димитър Сяров води листата на коалиция „Синя България“ в Сливен. Коалицията подаде документи за регистрация в РИК на днешния 7-ми май.

Адвокат Димитър Сяров е лидер на ПП КОД в Сливенска област. В своята политическа кариера до момента известният юрист от Сливен има 2 депутатски мандата, един път е бил областен управител и веднъж и зам.-председател на общинския съвет в града под Сините камъни. Той е семеен, с едно дете.

В листата на „Синя България“ е Стефан Пеев от Сливен, който е завършил икономика зад граница и има успешен бизнес. Пеев е на 3-то място.

Друг сливналия с успешен компютърен бизнес в Столицата е Емил Димитров, който също е част от листата.

Сред кандидатите за депутати са двама лекари – д-р Мая Миланова и д-р Пеньо Семков. И двамата са известни специалисти и биткаджии в политиката.

Журналистът Доброслав Иванов е в листата като представител на ПП „Консервативна България“ в Област Сливен.

От същата партия е бившата зам.-областна управителка на Сливен Димитринка Петкова.

Педагожката д-р Мирослава Митева – Тенева е представител на НДСВ.

Илчо Бонев, Илия Тодоров, Асен Лолов и Драган Драганов са останалите 4-ма в 12-членната листа на коалиция „Синя България“ в Сливен.

Предишна ПРАЗНИК В СЕЛО БРЯСТОВО
Следваща ПРЕДСТОИ НАЗЕМНО ТРЕТИРАНЕ НА ДЪРВЕСНА РАСТИТЕЛНОСТ В СЕРВИТУТА НА ЖЕЛЕЗОПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА В ЗАСЕДАНИЕ НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ В БРЮКСЕЛ

Кметът на Сливен Стефан Радев взема участие в 131-та пленарна сесия на Комитета на регионите в Брюксел. В присъствието на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, официално ще бъде открита

Новини Сливен

РОСИЦА ДЕЛЧЕВА Е ТАЗГОДИШНИЯТ НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „АРГИРА ЖЕЧКОВА“

Носител на наградата „Аргира Жечкова“ за 2024 гoдина е Росица Делчева – учител по биология и здравно образование в Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“. Тя е номинирана за наградата от

Новини Сливен

ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛИ И ПОЛИЦАИ ЗАЛОВИХА ПРИТЕЖАТЕЛИ НА НЕЗАКОННА ДЪРВЕСИНА ПРИ СЪВМЕСТНА АКЦИЯ

На 30.06.2021 г. вечерта след получен сигнал, горски служител на ДГС Гурково констатира придвижването на четири каруци, натоварени с дървесина с неясен произход през селскостопански фонд посока град Николаево, съобщиха