АГРОБИЗНЕСМЕНЪТ ГЕОРГИ ПЕНКОВ ПРИЕМА ПОЗДРАВИ ЗА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

АГРОБИЗНЕСМЕНЪТ ГЕОРГИ ПЕНКОВ ПРИЕМА ПОЗДРАВИ ЗА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

Той е един от водещите агробизнесмени в Сливенскo. И производител на грозде, за което се говори, че е като еликсир. Георги Пенков приема поздрави за своя рожден ден днес. Първи го поздравиха съпругата му Адриана и двете му дъщери – Полина и Нелита. В тяхната компания Георги Пенков се чувства истински щастлив.

През годините агробизнесменът доказа, че хубавото грозде се произвежда с денонощен труд, добра организация, любов към земята. Затова и днес Георги Пенков има прекрасен  повод да празнува. Макар и само в компанията на трите си прекрасни дами.

Честит рожден ден!

И наздраве!

Предишна ЛАБОРАТОРИЯ ЗА PCR ТЕСТОВЕ ОТВОРИ ВРАТИ И В ЯМБОЛ
Следваща АПАШИ ИЗВЪРШИХА КРАЖБА ОТ СТРОИТЕЛЕН ОБЕКТ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВОИЗБРАНИТЕ СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ СЕ ЗАКЛЕХА ВЪВ ВОЕНЕН СЪД – СЛИВЕН

На 28.01.2020 г. в сградата на Военен съд – Сливен новоизбраните cъдeбни зaceдaтeли за съдебният район на ВС – Сливен, пoлoжиxa ĸлeтвa нa тъpжecтвeнa цepeмoния пpeд Oбщoтo cъбpaниe нa cъдиитe.

Новини Сливен

ЗАТВОРЕН Е ПЪТЯТ КЪМ МЕЧА ПОЛЯНА И БЪЛГАРКА

Ограничена е проходимостта по направлението – Чуката, Раково  поради снегонавявания  от ураганен вятър. Образувана е  снежна покривка от 10 – 12 см. Затворен е пътят към Меча поляна и Българка.

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 31 ОКТОМВРИ

Творческият сезон на Сливенския симфоничен оркестър продължава с пореден концерт на 31 октомври. Почитателите на класическата музика ще имат възможност да чуят произведения от Антонин Дворжак и Йоханес Брамс. Събитието