АГЕНТ ОТ ЯМБОЛ СТАНА ДИРЕКТОР НА ДАНС – СЛИВЕН

АГЕНТ ОТ ЯМБОЛ СТАНА ДИРЕКТОР НА ДАНС – СЛИВЕН

ДАНС – Сливен има нов директор, научи Sliveninfo. Той се казва Стоян Димитров и до края на миналата седмица бе шеф на Териториалната дирекция на ДАНС в Ямбол. Днес Димитров е вече директор на службата в Сливен, след като е спечелил конкурс за мястото. Sliveninfo научи, че на конкурса са се явили общо трима кандидати.

Прави впечатление, че новият титулярен шеф на службата в Сливен идва точно от Ямбол, където пък бе изпратен на работа предишният директор на ДАНС – Сливен Николай Чиликов, който бе изненадващо освободен от поста преди три седмици.

Забележка: Всички служители на ДАНС се водят агенти, а според длъжността им са различните степени на званието.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА МАРИХУАНА В СЛИВЕН

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при осъществяване на патрулна дейност в град Сливен. На 22 септември, около 20,35 часа, на ул. „П.Яворов“, е извършена проверка на 22-годишния Б.Н.

Новини Сливен

ЕЛЕНА ПОПОВА ПОВЕДЕ ОТБОРА НА ЕНП В ЗАЛА „ЗОРА“

Адвокат Елена Попова събра аплодисментите на близо 200 души в сливенската зала „Зора“. Случи се в сряда вечерта, когато кандидатът за кмет на Единна Народна Партия и кандидатите за общински

Новини Сливен

СУПЕРМАРКЕТИ „МЕРКАНТО“ ПОЗДРАВЯВА СВОИТЕ КЛИЕНТИ, ПАРТНЬОРИ И РАБОТНИЦИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Супермаркети „Мерканто“ поздравява своите многобройни клиенти, партньори, работници и служители с настъпващите празници. През изминалите години ние доказахме, че денонощният труд, интелигентното управление, смелите решения и уважението в крайна сметка