АВДЖИЯ БЕ ТЕЖКО РАНЕН ПО ВРЕМЕ НА ЛОВ

АВДЖИЯ БЕ ТЕЖКО РАНЕН ПО ВРЕМЕ НА ЛОВ

Авджия бе тежко ранен по време на лов в балкана на 22 декември. 28-годишният мъж е бил прострелян от свой колега в гората край село Жълт бряг, Община Твърдица, научи Sliveninfo. Пострадалият е улучен в тази с патрони от ловно оръжие 12 калибър. Той е откаран в болница в Стара Загора, където е претърпял операция с участието на съдов хирург.

Sliveninfo научи, че ловецът е бил прострелян от свой колега по невнимание. Стрелецът е на 40 години. Той и раненият са от село Жълт бряг.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КОЛЕДЕН ПОЗДРАВ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - СЛИВЕН ДИМИТЪР МИТЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ФИРМА ПРЕДЛАГА ДОСТАВКА НА ХРАНА ПО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАДАДЕНО МЕНЮ СРЕЩУ 3,50 ЛЕВА

В ситуацията на извънредно положение заради коронавируса COVID-19, „Кей Енд Ви“ ООД гр. Сливен организира Домашен социален патронаж. Услугата ще включва доставка на приготвена храна по предварително зададено от фирмата

Новини Сливен

В ПОНЕДЕЛНИК ЗАПОЧВА ИЗПЛАЩАНЕ НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ

В понеделник започва изплащането на възнагражденията на Секционните избирателни комисии от произведените на 27 октомври местни избори и балотажа на 3 ноември. Възнагражденията ще се изплащат на касата в общината

Новини Сливен

ФИРМА „РИКАС“ ПОЗДРАВЯВА СЛИВНАЛИИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Фирма „Рикас“ поздравява жителите и гостите на Сливен и региона с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Специален поздрав отправяме към нашите служители и към техните семейства. Бъдете живи и здрави!