АБОНАТИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН ДОВОЛНИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ТЕЛЕФОН
август 24, 2020 586 Прегледи

АБОНАТИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН ДОВОЛНИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ТЕЛЕФОН

Вече повече от година работи националният телефон на Топлофикация Сливен.

От топлофикация решиха да въведат единна национална линия, която да бъде на разположение на всички абонати с обяснението, че тя ще скъси дистанцията и  ще подобри чувствително комуникацията между абонатите и дружеството.

„След 1 година действие на националния телефон на Топлофикация Сливен, направихме извод, че въвеждането му чувствително подобри контактите ни с нашите абонати. Много от тях открито изразяват удовлетвореността си от удобството, което са получили и възможностите, които им даваизползването на номера. Считаме, че въвеждането му беше отлично решение.“ – обяви изпълнителният директор инж. Костов.

На националния номер 0700 89 030 всички настоящи абонати на Топлофикация Сливен, както и интересуващите се от услугите на дружеството сливенчани, служители на дружеството предоставят полезна информация за промоции, текущи аварии, въпроси, свързани с битово гореща вода и монтаж на уреди на всички свои абонати.

Жителите на Сливен оценяват въвеждането на единната телефонна линия като положителна и ефективна инициатива от страна на Топлофикация Сливен.

 

Предишна УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ В ОБЩИНСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ В СЛИВЕН
Следваща ПЛАМЕН ИВАНОВ: АКО ИМАМЕ СРЕДНО ВЛАЖНА ГОДИНА, ЯЗОВИР „ЖРЕБЧЕВО” ОТНОВО ЩЕ Е ПЪЛЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НЕИЗВЕСТЕН ОТКРАДНА ЗЛАТНИТЕ ОБЕЦИ НА 8-ГОДИШНО МОМИЧЕ

На 6 декември в РУ-Нова Загора е прието заявление за кражба.  22-годишна жена от град Нова Загора е заявила, че неизвестен извършител е откраднал две златни обеци от дъщеря й-

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“

Поради врязване на нов обект, ще бъде временно спряно топлоподаването на 05.12.2018 от 9:00 ч. до 18:00 ч. в района на ул. „Асеновска“.

Новини Сливен

НА 12 АПРИЛ В КОТЕЛ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШАТ БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА – ПЕНСИОНЕРИ ЗА КАТАРАКТА

На 12 април, т. г. /четвъртък/, от 11.00 часа в сградата на община Котел – зала на Общински съвет, ще се извършат безплатни прегледи на възрастни хора-пенсионери за катаракта (перде