АБОНАТИТЕ НА ТЕЦ-СЛИВЕН ОТНОВО ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА САМООТЧЕТ

АБОНАТИТЕ НА ТЕЦ-СЛИВЕН ОТНОВО ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА САМООТЧЕТ

След началото на извънредното положение през март Топлофикация Сливен се опитаха да влязат в положение на клиентите си и за да спазват наложените от Националния щаб мерки, предоставиха възможност за самоотчет на индивидуалните уреди.

„От зимата пуснахме варианта за самоотчет на абонатите. Наблюденията ни са, че клиентите на Топлофикация Сливен са доволни от този начин за отчитане на консумацията. До момента в дружеството не са постъпили никакви оплаквания или жалби, по отноешение наначина, по който се случва самоотчетът. Считам, че опцията на нашия сайт е разработена добре и функционира ефективно. Въвеждането на възможност за електронен самоотчет във времена на пандемия и изисквания за социална дистанция и спазване на определени санитарни мерки се оказа отличен вариант. Във връзка с това през лятото реализирахме някои подобрения в системата, които ни дават възможност за по-бърза обработка на подадените от клиентите данни, с което можем да обработваме за по-кратко време по-голям брой данни от самоотчет.“ – заяви изпълнителният директор на Топлофикация Сливен инж. Павлин Костов.

Сливенчани масово изразяват, че са доволни от възможността за самоотчет, която им бе предоставена от Топлофикация Сливен и се радват, че в случай на извънредно положение и връщане на мерките от пролетта ще могат да използват възможността за самоотчет и през предстоящия отоплителен сезон.

Предишна СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО В СЛИВЕН И КОТЕЛ
Следваща 4 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА РЕВНИВ ИЗВЪРШИТЕЛ НА ПАЛЕЖИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

37-ГОДИШНИЯТ М.И. ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА АМФЕТАМИН

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при осъществяване на патрулна дейност в град Сливен. В 23,45 часа на 18 юни е извършена проверка на 37-годишния М.И. от град Сливен.

Новини Сливен

БУМ НА САМОУБИЙСТВА В СЛИВЕН

Пролетта отпуши истински бум на самоубийства в Сливен. Само за едно денонощие миналата седмица в града е имало четири самоубийства. Две от тях са обесвания, едно е самопрострелване, а четвъртия

Новини Сливен

ЕДНО НАРУШЕНИЕ НА КАРАНТИНАТА Е УСТАНОВЕНО В СЛИВЕН

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. През изминалото денонощие служители на ОДМВР-Сливен са извършили 730